Crowdlending i Danmark - Sådan kommer du igang

Crowdlending i Danmark – Sådan kommer du igang

Kunne du godt tænke dig at investere i crowdlending, men kunne godt tænke dig at vide lidt mere omkring hvad crowdlending er, og finde de bedste platforme at investere i, så er du havnet på det rette sted. For crowdlending er blevet mere og mere populære på det sidste, og det er efterhånden også blevet populært i Danmark, hvor danske investorer begynder at overføre deres penge til de forskellige crowdlending platforme.

Hvad er crowdlending?

Crowdlending giver private investorer mulighed for at tage bankens rolle, ved at man som privat investor kan låne sine egne penge ud til andre, imod at de laver månedlige tilbagebetalinger til dig samt rentebetalinger.

Når man som privat investor investere i crowdlending, så vil du på en crowdlending platform gå sammen med mange andre investorer om at finansiere lån, så man kan nøjes med at investere helt ned til 10 euro, hvilket svare til 75 kroner i hvert lån.

Det gør at man som investor kan sprede sig ud på mange forskellige lån og på den måde mindske sine risiko betydeligt.

Crowdlending platforme

Crowdlending i Danmark - Sådan kommer du igang

Der findes mange forskellige crowdlending platforme, og de fleste platforme befinder sig dog ikke i Danmark. Årsagen til at de fleste platforme ikke er i danmark, er fordi Danmark har nogle meget stramme regler, som gør det næsten umuligt at starte sådan en crowdlending platform op i Danmark. Derfor vælger danske investorer at investere i de udlandske crowdlending platforme, som tilbyder højt afkast og meget sikkerhed.

Du kan eksempelvis på crowdlendingdanmark.dk finde deres bedste crowdlending platform hvor de har udvalgt 5 forskellige platforme som de fortæller om.

Der findes utroligt mange forskellige platforme derude, mens en af de største, nemlig Mintos tilbyder lån fra en masse forskellige lånevirksomheder, så har en større lånevirksomhed selv startet en crowdeldningplatform, nemlig PeerBerry crowdlending som selv tilbyder lån fra moderselskabet, mens de også tilbyder lån fra andre lånevirksomheder få at få flest mulige lån tilgængelige på platformen.

Læs også artiklen: Invester i ejendom med crowdfunding eller crowdlending

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *