Invester i ejendom med crowdfunding og crowdlending – Sådan gør du

Invester i ejendom med crowdfunding og crowdlending – Sådan gør du

Kunne du godt tænke dig at investere i ejendom men har ikke kapitalen nok til at komme i gang? Så kan du investere i crowdlending og crowdfunding hvor du bliver medejer af en ejendom men får alle fordelene ved at få månedlige tilbagebetalinger, renter og undgår alt administration samt du kan komme i gang for meget mindre. Ja nogle steder kan du investere i ejendom for kun 500 kroner hvilket er væsentligt mindre end hvis du ellers skulle have købt din egen ejendom.

Lad os kigge nærmere på hvad crowdlending og crowdfunding er.

Hvad er crowdlending?

Crowdlending er når man investere i lån sammen med andre. Det betyder altså at du kan låne dine penge ud og få lov til at investere i lån, og i stedet for at have dine penge i banken, så kan du få dem til at arbejde og tjene penge for dig. Du kan læse mere omkring crowdlending på crowdlendingdanmark.dk som er en guide til crowdlending for begyndere hvor du kan læse omkring de forskellige platforme som eksempelvis deres anmeldelse af Mintos

Hvad er crowdfunding?

Crowdfunding er stort set det samme som crowdlending, bare at i stedet for at investere i lån, så investere du i selve ejendommene. Her får du medejerskab over ejendommen og vil i stedet for en rentebetaling hver måned, få udbetalt husleje som en del af dit afkast. Med crowdfunding vil du sammen med en række andre investorer stå for at finansiere et projekt og når projektet er færdiglavet så vil du stå med en lille andel af denne ejendom. Her findes der den danske platform Kameo.dk hvor du kan få mulighed for at finansiere ejendomme, og de giver også et højt afkast i forhold til de andre danske platforme på mellem 5 og 15% om året i afkast.

Sådan kommer du i gang

Når du gerne vil i gang med at investere i ejendom, så skal du først og fremmest finde den platform du vil investere igennem. Når dette er gjort, så er du faktisk næsten allerede i mål, for nu skal du bare overføre penge til platformen du investere igennem og når de er modtaget, så kan du fortage din investering.

Når du starter på en af disse platforme så kan du starte for meget få penge og på den måde kan du sprede dig ud over mange ejendomme og på den måde mindske din risiko, hvilket altid er smart når man investere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *