VPN

VPN – Sådan kan du skjule din ip adresse på alle enheder i hele hjemmet

Vil du gerne være komplet anonym på internettet og vil du også gerne sikre at hele din husstand er sikker på internettet, så skal du bruge VPN. Denne artikel fortæller dig nemlig hvordan du kan sikre hele husstanden og derved undgå en eksponeret ip adresse for de forkerte kriminelle.

Sådan bruger du VPN

VPN er et virtuelt privat netværk, som helt konkret fungere sådan at når du besøger en hjemmeside, så vil den software du har downloaded til din enhed som enten kan være en bærbar computer, en stationær computer, eller en mindre enhed som en telefon, så vil din internetforbindelse blive dirigeret igennem den VPN du har valgt og så vil din egen personlige Ip adresse ikke blive skjult.

Hvis du gerne vil have VPN på alle enheder i hjemmet, så skal du bare installere VPN på din router, så du kan sikre at alle dine informationer på internettet bliver skjult, så du derfor kan få alle enheder gjort anonyme på internettet.

Hvad koster VPN?

VPN

Prisen på en vpn tjeneste er meget forskellig og der findes flere hundrede vpn løsninger på markedet, som du kan vælge imellem. Det betyder også at hvis du vælger en VPN som dækker langt de fleste behov, så skal du forvente at du skal betale omkring 10-15 dollars per måned. Men hvis du ser denne test af VPN vil du kunne se at du faktisk kan få en VPN tjeneste til 20 kroner om måneden eller mindre, hvis du vælger at købe 3 år, som langt de fleste vælger at gøre, da det nærmest er gratis at blive sikker på internettet på den måde.

Derfor skal du bruge VPN

Du skal bruge VPN hvis du gerne vil blive anonym på internettet. Alle dine private informationer vil ligge på internettet når du besøger en hjemmeside, og denne hjemmeside vil faktisk kunne se alt lige fra hvor du bor, hvem du er og private informationer. Derfor bør du sikre dine personlige informationer og få skjult din ip adresse, så dine oplysninger ikke er tilgængelige for alle og enhver.

Du kan også låse op for geografisk blokerede indhold, så du eksempelvis kan se Netflix med amerikansk indhold, eller se TV2 play i udlandet, hvor du normalt er blokeret til at se dette indhold

VPN tilbud

Der findes løbende tilbud på VPN så du altid kan holde øje med hvornår der er et godt tilbud på VPN, så derfor giver det god mening at købe længere perioder på tibud, da de ofte er så billige at det ikke kan betale sig at lade være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *