Udskiftning af vinduer og døre på serviceaftale

Udskiftning af vinduer og døre på serviceaftale

En bolig kræver konstant vedligehold, og måske også en renovering eller to, for at kunne beholde sin værdi. Det er dog ikke udelukkende værdien som er vigtig, men bo-kvaliteten. For eksempel kan det handle om udskiftning af vinduer og døre i boligen. Dette er noget der i stor grad kan ordnes med en serviceaftale. Det kan du læse lidt mere om, og blive klogere på her.  

Hvornår skal man udskifte vinduer og døre? 

Selv om man bor i en gammel, smuk bygning, kan det være på tide at udskifte døre og vinduer. Vinduer er specielt vigtige, fordi det at have nye vinduer, kan udgøre en stor forskel på din elregning. Nye vinduer kan også bidrage til et meget bedre indeklima. Det er fordi vinduer bestemmer hvor meget varme der bliver inde i din bolig. Hvis du har gamle, ødelagte vinduer, så kommer du til at bruge en masse unødvendig energi på at varme op et rum, der varmen bare siver ud igen. Gamle og dårlige vinduer, kan også på sigt føre til fugtskader i dit hjem.  

Derfor er dette noget, der skal udskiftes når de har udlevet sin levetid. Det er bedre både for din økonomi og for klimaet, og man skal tænke på det som en slags investering i fremtiden. Det samme gælder for udskiftning af døre, som ikke bare isolerer boligen, men også er et sikkerhedselement, der helst skal fungere som det burde.  

Man kan faktisk få denne slags opgraderinger på en serviceaftale, men hvordan fungerer det? Det skal vi se lidt nærmere på.  

Tegn en gunstig serviceaftale 

En serviceaftale er noget der er meget normalt indenfor bilverdenen, der mange tegner denne slags aftale, så de slipper for at punge ud, når der kommer uforudsete udgifter. Du kan få det samme med din bolig, det er der bare ikke så mange der ved. Det siger sig selv, at det er en god form for forsikring, så man ikke lige pludselig skal ud med et stort beløb på noget, der kunne have været opdaget gennem service. Små problemer har det jo med at blive store efter hvert.  

Tegn en serviceaftale ved reDesign Home og betal 95 kr om måneden og 1295 kr i opstartsgebyr. Gennem en gennemgang af boligen, kan man afgøre hvilke vedligeholdshensyn der skal tages. Derefter kan du godkende de samlede udgifter og tegne en aftale. Der findes flere abonnementsløsninger der indebærer forskellige services, som for eksempel algebehandling af tag, udskiftning af defekte tagplader, reparation af fuger i skorsten og udskiftning af vinduer og døre. Man kan også få serviceaftaler, der omfatter badeværelse, køkken og VVS.  

En serviceaftale giver større forudsigelighed og bedre tilbud, end hvis du lige pludselig står overfor uforudsete udgifter med din bolig. Det er meget praktisk at vide, at ens bolig bliver taget godt hånd om, og at alle potentielle problemer bliver afdækket, inden de når at blive til rigtige problemer. På den måde, kan du sove godt om natten og slippe stress i forbindelse med, om nu alt er som det skal med din bolig. Det er også noget der betaler sig, hvis du en gang skal sælge den.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *