Tre tips: Sådan får du det bedste tilbud på nyt tag

Det er altid et stort projekt at begive sig ud i, når man skal have skiftet tag: det er en af de dyreste renoveringer man kan få foretaget sig ved sit hus, boligen vil være ubeboelig mens renoveringen finder sted og hvis ikke arbejdet udføres uden fejl kan det føre til dyre skader såsom fugt og skimmel. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man finder det bedste tilbud til den næste opgave. Men hvordan gør man det? Nedenfor finder du tre tips, du kan bruge som inspiration.

1. Indhent flere tilbud

Det er meget vigtigt, at man indhenter tilbud fra flere entrepriser. På den måde sikrer man sig både den bedste pris og man sikre sig den mest kompetente entreprise. Der findes flere muligheder, dels kan man benytte sig af tilbudsportaler som forbinder entrepriser med husejere. Det er også muligt blot at finde en oversigt over tagfirmaer, fx denne oversigt over tagfirmaer på Sjælland fra Tagtjekker.dk.

2. Beskriv opgaven i detaljer

Inden man indgår en aftale med en potentiel entreprise, er det meget vigtigt, at man beskriver opgavens omfang i detaljer. Derved undgår man fremtidige uoverensstemmelser, og det er i højere grad muligt at finde en løsning med tagfirmaet, hvis der måtte være uoverensstemmelser.

3. Besigtig arbejdet efter endt arbejde

Når arbejdet er færdigt, er det vigtigt at man besigtiger arbejdet og sikrer sig, at der ikke er utætheder ved taget eller lignende. Derved vil man også kunne drage tagfirmaet til ansvar, hvis der måtte være fejl eller mangler ved arbejdet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *