Sådan passer du bedst på dine vinduer og døre

 

Når du køber nye vinduer og døre hos Bedst & Billigst får du altid 10 års garanti. Men en god og rigtig vedligeholdelse kan forlænge levetiden mærkbart på dine vinduer og døre. Benyt følgende råd og anvisninger for at opnå den mest effektive vedligeholdelse.

Følg disse 4 steps

1: Det er vigtigt, at du løbende holder øje med dine vinduer og døre, og er specielt opmærksom på små skader. Finder du skader skal de udbedres så hurtigt som muligt, for at undgå dybere skader på dine vinduer og døre. Det er især vigtigt at holde øje med vandrette flader og lister, da de er ekstra udsatte i forhold til især regn og fugt, de vil som regel også trænge til vedligeholdelse før de lodrette flader.

Hvis ikke vedligeholdelsen af dine vinduer og døre er blevet opretholdt, vil garantien i visse tilfælde bortfalde.

2: Når dine nye vinduer og døre bliver produceret på vores fabrik, bliver de behandlet mod råd og svamp. Det forhindrer de fleste gennemslag af harpiks og små knaster, men vi anbefaler alligevel at man med tiden genbehandler med maling for at opretholde et beskyttende lag.
Inden du påfører malingen, skal du huske at afvaske vinduet eller døren grundigt, derudover må der ikke være løs maling, hvis malingen allerede er begyndt at skalle af, skal elementet slibes med sandpapir. Herefter skal du huske at tørre vinduet eller døren af inden du begynder at male. Mal evt. to gange for at opnå det flotteste og bedste resultat.

Når du maler er det vigtigt, at du ikke maler tætningslister og bevægelige dele af hængslerne. Luk ikke vinduet eller døren før malingen er helt tør.

3: Husk træ er et levende materiale, der kan forandre sig med tiden, og der kan opstå forandringer i overfladen, som skal behandles og jo før jo bedre. Er du nysgerrig på hvilke materialer vi bruger til vores vinduer og døre?

Hos Bedst & Billigst bruger vi fingerskarret, nordisk knastfrit kernetræ med høj kerneandel, det betyder at større knaster skæres væk og erstattes af andet træ, samlingerne bliver fingerskarret hvilket giver det flotteste finish.

Kernetræet kommer fra den bedste og hårdeste del af langsomt voksende fyrretræer i det nordlige Finland eller det nordlige Skandinavien. Det ekstreme klima nordpå gør at træerne gror meget langsomt, hvilket er afgørende for at træet bliver stærkt og holdbart.

4: Ligeledes kan der med tiden forekomme mindre udtræk af harpiks i form af små prikker, og i enkelte tilfælde kan harpiksen også trænge igennem malingen og danne dråbeformede klumper udenpå. De kan imidlertid let og forsigtigt fjernes med f.eks. sprit – det er her vigtigt at vinduet eller døren er helt tør.

Bestil dine nye vinduer og døre direkte fra vores egen fabrik. Vi har skåret alt det unødvendige væk for at holde din pris helt i bund. Tilbage står det vigtigste: gode varer, ganske enkelt. Det er derfor, vi uden at blinke kan levere: Vinduer og døre direkte til dig bedst og billigst.

Vi kan være bedst og billigst på vinduer og døre, fordi vi kan levere direkte til dig uden fordyrende mellemled. Det giver dig vinduer og døre i god kvalitet og god holdbarhed.

Skal du i gang med at skifte vinduer og døre, er det er en god idé at starte med at finde de korrekte mål. Det er super nemt at måle op til de nye elementer selv, og du behøver ikke have fat i en håndværker. Alt du skal bruge er papir, blyant og målebånd eller tommestok.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *