Sådan får du trænet mormor armene væk på kort tid

Sådan får du trænet mormor armene væk på kort tid

Har du fået de såkaldte mormor arme, så er det helt normalt for kvinder der bliver en smule ældre, eller har opnået et stort vægttab, hvor huden ikke kan følge med. Men det behøver ikke at forsætte, og du kan sagtens få mormor armene til at forsvinde, så du ikke længere skal døje med at skjule dem når du vælger t-shirts og kjoler.

Sådan træner du mormor armene væk

Når du skal træne mormor armene væk, så skal du begynde at træne dine arme. For når du træner dine arme, så vil du strammet dine arme op så de vil mindske mormor armene, hvor huden er en smule løs og derfor hænger en smule, hvilket du kender bedst fra din mormor hvor hunden også er blevet lidt løsere, som resultere i at armene kan hænge en lille smule.

Det er nemlig ikke særligt feminint mener mange kvinder, hvilket gør at de forsøger at skjule det. Men Fitone.dk har faktisk et træningsprogram der er perfekt til dig der gerne vil have trænet mormor armene væk og få hele kroppen til at komme i bedre form. Du skal nemlig både træne dine armen men også resten af kroppen hvilket gør det nødvendigt at få trænet hele kroppen og ikke kun dine arme.

Et godt tip

Når du træner, så er det vigtigt at du træner biceps og triceps, da det er dine armmuskler som du skal have trænet for at mindske mormor armene eller få dem helt væk. Så kom i gang med nogle håndvægte og få dem trænet som noget af det første.

Spis din frugt og grønt

Når du gerne vil have mormor armene væk så skal du begynde at spise mere frugt og grønt. Du kan se en kalorietabel over frugt så du kan finde det frugt du bedst kan lide, men som indeholder mindst muligt kulhydrat og kalorier, så du får det bedste frugt som mætter mest men som feder mindst.

Det er nemlig vigtigt at din hud kan trække sig godt sammen, og det kræver at du får nok vitaminer og mineraler, så den har de bedste værktøjer til at gøre det med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *