Forberedelser i din bolig i forbindelse med studiestart

Forberedelser i din bolig i forbindelse med studiestart

Der er mange ting, du skal forholde dig til i forhold til fraflytning af din nuværende bolig, og når du skal finde ny bolig i forbindelse med dit studie i København. I din nuværende bolig, kan du være pålagt, at aflevere boligen i fin stand til næste lejer, og i din kommende bolig, kan der være nogle sikkerhedsmæssige foranstaltninger, som kan være gavnlige at tage højde for, for at du trygt kan bosætte dig i København.

Forbedringer i din nuværende og kommende bolig

Det kan være et krav, at du efterlader din nuværende bolig/lejlighed i pæn stand til de næste lejere. Hovedrengøring i hele lejligheden er standard, og det kan være en god idé at være meget omhyggelig. Det kan komme til at koste dig dyrt, hvis udlejer efter aflevering skal foretage forbedringer.

Du kan derfor med fordel spare mange penge, hvis du selv går ud og køber maling, og giver hele lejligheden en tur. På den måde slipper du for, at betale flere tusind kroner, for at firmaet kan hyre en professionel. Det gode ved selv at anskaffe malingen er også, at det giver dig mulighed for at shine din kommende studiebolig op, så den står som ny.

Davidsen har et stort udvalg af bl.a. lofts- og vægmaling til gode priser. Malingen ved Davidsen har en god dækkeevne og hurtig tørretid.

Sikkerheden i din kommende bolig

I forbindelse med dit studie i København, kan du, og måske særligt dine forældre, være bekymrede. København er en storby, og der verserer til tider bandekriminalitet.

En måde du kan berolige dine forældre og dig selv på, er ved at gå på udkig efter en studiebolig med et godt låsesystem. Låsesystemet sikrer, at ubudne gæster holder sig udenfor.

Der er forskellige typer af låsesystemer, som f.eks. giver mulighed for elektronisk adgangskontrol. Giv jer selv ro i maven, ved at sætte jer godt ind i de forskellige låsesystemer. Læs mere om systemlåse her.

Find din kommende studiebolig

Det du mangler nu i dine forberedelser på studielivet, er at finde den helt rigtige studiebolig. Du kan med fordel finde ud af, om du leder efter en 1-værelses til dig selv, eller om i er nogle stykker, som deler en lejebolig.

Det bliver mere og mere normalt i dag, at flere går sammen om en studiebolig. Der findes mange ledige studieboliger Nørrebro, som dækker ethvert behov. Der findes enkeltværelses lejligheder på omkring 14 m2, eller store 7-værelses lejlighed på 181 m2.

Det kan være værd at overveje, om du kan finde nogle at dele lejligheden med, da udgiften pr. person kan blive noget billigere, end hvis du selv har udgiften til en 1-værelses lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *