Få huset til at stå som nyt med tagmaling

Få huset til at stå som nyt med tagmaling

Der er ikke så meget, der skal til som du måske tror, når du skal give huset en opfriskning. Det er nemlig muligt at få dit hus til at stå som nyt med lidt tagmaling. Det kan du læse mere om her, så du ved præcis, hvordan du skal gå frem.  

Opfriskning eller udskiftning? 

Spørgsmålet er, om du skal friske op eller udskifte dit tag. Det sidste er helt klart en meget større investering, end hvis du bare hurtigt skal male og få renset dit tag. Det er jo faktisk sådan, at alle tage har en levetid. Det er mange faktorer, der kan påvirke hvor lang denne bliver, men hvad slags tagtype du har, har også meget at sige. Hvis du har tagpap, så lever det ikke så lægen som et ståltag eller naturskifer. Nogle tagtyper kan holde i en hel generation, og andre kan holde i mere end 100 år. Det har altså meget at sige, hvad slags tagtype du har. Dermed kan du også regne ud, om det måske er på tide med reparation eller udskiftning? 

Hvis det ikke er det, og dit tag bare ser lidt slidt ud, så er det meget bedre at friske op med lidt maling og en god tagrens. Det kan nemlig give dit tag betragteligt længere levetid, fordi du får et beskyttende lag på dit tag. Det ser også helt som nyt ud.  

Tag har meget at sige  

Tagmaling kan altså få dit tag til at se helt nyt ud igen. Taget er en stor del af hvordan dit hus tager sig ud fra udsiden, og derfor er det en vigtig prioritet at få opfrisket dette lidt, hvis det er ved at være slidt og gammelt at se på. Hos Jydsk Tagteknik kan du få et tagtjek, og den rådgivning du har brug for, for at udskifte eller male dit tag – så det bliver helt som nyt igen.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *