Er din klar til sommeren? - husk algerens

Er din klar til sommeren? – husk algerens

Foråret har meldt sin ankomst og rundt om hjørnet lurer sommeren. Det betyder at grillsæsonen snart skydes i gang og at terrassen atter skal tages brug. Men den våde og kolde vinter kan tage hårdt på fliserne, og vil man have en præsentabel terrasse, som bør man overveje algerens.

Med en professionel algerens får man et slutresultat, som man sjældent selv ville kunne få frem og dertil kommer de misundelige blikke fra gæsterne.

Det harmoniske helhedsindtryk

Mange mennesker har en tendens til at klargøre terrassen ved at tage havemøblerne ud og gøre grillen klar. Men disse tiltag synes at miste deres værdi, hvis fliserne er grimme og grønlige.

Har man ikke gjort sig tanker om algerens og de betrædelige flader, så vil alle de øvrige tiltag være mindre vigtige, da det handler om helhedsindtrykket.

Det handler om at klargøre terrassen således at man er tilfreds med det samlede udseende. Man vil sjældent være tilfreds med selv de dyreste og mest smukke havemøbler, hvis fliserne er overdækket med synlige alger.

Husk det forebyggende arbejde

Selvom det næsten er uundgåeligt at man hvert år skal lægge tid og energi i at klargøre terrassen, så er der visse ting man kan gøre for ikke at skulle starte fra bunden hver gang. En algerens udført af en professionel er for eksempel med til at begrænse fremtidig fremkomst at alger, så man kan undgå at skulle tage sig af dette igen blot få måneder senere.

Derudover kan det være nyttigt at passe godt på sine havemøbler, da man på den måde kan skåne dem for vind og vejr, og måske kan slippe for at skulle slibe, male, lakere og oliere hvert år.

Har man potteplanter på terrassen som ikke kan tåle frost og vind, så bør man tage dem ind, hvis man har mulighed for dem, da de derved kan holde til næste sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *