Brug den nye iPhone 11 til opmåling af døre og vinduer

Brug den nye iPhone 11 til opmåling af døre og vinduer

Når man skal opmåle vinduer og døre, så er der med moderne teknologi uden tvivl blevet langt lettere at lave disse opmålinger da man i stedet for tomstok og vinkelmåler, nu kan bruge nogle af de apps til de ny telefoner som f.eks. iphone 11 som du kan læse mere om iphoneluppen.dk. Hvis du gerne vil lave smartere opmålinger, så er der ingen tvivl om at du kan gøre brug af disse nye apps som er forud installeret på din iphone.

Sådan laver du praktiske opmålinger

Med disse apps, så kan du simpelthen bare føre dit kamera hen over den overflade som du gerne vil måle. Så vil den helt automatisk måle op og så vil du kunne se denne opmåling på din smartphone skærm.

Det er ikke alle telefoner der har denne funktion, men f.ek.s iphone 11 har og alle nyere iphones som har iOS 13.

Så alt du skal gøre er blot at føre telefonen fra bunden og til toppen af det område som du vil opmåle og så får du tallene vist.

Pas på din dyre telefon med et cover

Når du skal bruge din dyre iphone til dette, så er det vigtigt at du passer bedre på det og giver telefonen en bedre beskyttelse end du normalt vil opleve uden et cover. Det er sjældet nok bare at ”passe godt på den” hvis man er håndværker, og derfor er et iPhone 11 cover en god investering, hvis du forventer at beholde din telefon i mange år frem, uden at skulle betale en mindre formue for at få den repareret løbende grundet at den bliver tabt. Hvis du taber en iphone 11 og de skal have udskiftet glasset, så er det en af de dyreste telefoner overhoved at tabe og derfor bør du købe et cover som ofte kan købes for et par hundrede kroner, hvilket er småpenge når du i forvejen bruger mellem 6000 og 12000 for din iphone.

Du kan også brug en iphone som vaterpas

En iPhone kan også bruges som vaterpas, som også er en app som kan andskaffes gratis. Her vil du altså kunne måle hvor lige de døre og vinduer du har sat op er blevet og om de skal korrigeres, uden at tage dit fysiske vaterpas op. Igen, en utrolig praktisk måde at udnytte teknologien på, som kun bliver smartere og smartere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *