5 gode råd når du skal male dine vinduer

 

5 gode råd når du skal male dine vinduer

 

Trænger dine vinduer også til en lettere opfriskning, kan det være værd at læse med her. Med årene løb, er det naturligt, at malingen omkring karmene falmer i farven, hvorfor i denne artikel, guider vi til 5 gode råd, så du kan iklæde dig malertøjet, og skabe nye mirakler for dine vinduer.

 

Lettere falmende vindueskarme kan hurtigt præge det æstetiske udseende, og forringet et hus egentlige værdi. Særligt vindueskarme udefra har en tendens til hurtigt at miste dets farve, da det dagligt udsættes for alt slags vind og vejr. Ønsker man derfor at vedligeholde sig hus, kan det være en fordel, at man årligt, sørger for at genopfriske vindueskarme både indendørs og udendørs. Arbejdet er ganske simpelt og du kan køb vinduesmaling billigt.

 

Vask af

Inden malerarbejdet påbegyndes, er det en fordel at vaske vindueskarmene ordentlig ned, så de bliver rene for alt skidt og snavs.

 

Slib karmene

For at undgå at gamle malerrester eller eventuelle buler skaber misfarvninger eller ændret struktur i malerarbejdet, er det en fordel at gøre brug af sandpapir. Med sandpapir kan man slibe det yderste grove lag af, og dermed skabe bedre forudsætninger for et pænt slutresultat.

 

Find en ordentlig vinduesmaling

Et holdbart resultat skabes ved brug af en kvalitets vinduesmaling. Du kan nemt finde et stort udvalg af diverse farver og typer af glans online. Sørg for at vælge en med høj dækkeevne og til det rette formål og underlag.

 

Investér i det ret rette værktøj

En ordentlig malerpensel kan virkelig gøre underværker undervejs i malerprojektet. Til maling af vinduer og vindueskarme skal der bruges en tynd find malerpensel, som er i stand til at skabe pæne jævne lag. Foretræk tætte malerhår, da du hermed undgår streger i malingen.

 

Begynd malerarbejdet

Når alt forarbejdet er gjort, er det blot at gribe malerpenslen og komme i gang. Ofte kræver det, et to lag for et pænt og langtidsholdbart resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *